Besök oss på Tripadvisor Besök oss på Facebook Besök oss på Instagram
Svenska
English

Arrangemang

Välkommen till en unik upplevelse!

foteviken

I mer än 25 år har vi arbetat med historiska upplevelser i många olika former. Nu står vi inför en nystart av vår arrangemangsverksamhet och vill passa på att berätta om vad vi bland annat kan erbjuda på Fotevikens Museum och på Höllvikens bygdegård:

Konferens, kick-off, säljmöte i unik miljö

Bara på Foteviken kan du njuta av historiens rungande vingslag samtidigt som du konfererar i en unik miljö precis vid den skånska kusten. De härliga vyerna ger en fantastisk energikick och får dig att minnas din konferens långt efter besöket på Foteviken. Vi kan erbjuda ett par färdiga konferenspaket så som Halv- eller Heldagskonferens och vi skräddarsyr såklart ditt arrangemang efter dina önskemål.

Heldagskonferens.

Detta ingår: Förmiddags- och eftermiddagsfika, lunch, frukt, bordsvatten, lokal, projektor och wi-fi. Konferensvärdinna/värd finns på plats.

Se prislistan för kostnad.

Halvdagskonferens.

Detta ingår: Förmiddags- eller eftermiddagsfika, lunch, frukt, bordsvatten, lokal, projektor och wi-fi. Konferensvärdinna/värd finns på plats.

Se prislistan för kostnad.

Vikingagille

Kvällen börjar med mingel och ett litet glas mjöd som välkomstdrink. Sedan sätter vi oss till bords och ser på hur maten bärs in och dukas upp. Njut av stämningen, skåla med dina bordsgrannar och stäm in i sång.
Vikingapersonal kommer finnas på plats hela kvällen och er vikingavärd berättar gärna en saga eller två.

I Vikingagillet ingår historisk klädsel, tidsenlig dukning, ett litet glas mjöd, vikingabuffé, kaffe/te, en starköl/ett glas vin till middagen, personal och vikingavärd.

Min 20 personer
Se prislistan för kostnad.

Populära teambuildingaktiviteter - sammanhållning och stämning på topp

En levande historisk guidning av Vikingastaden, ca 45 min.

Se prislistan för kostnad.

Historisk kamp och vikingatidalekar, som utmanar din balans, precision och styrka.

Se prislista.

Arrangemangspaketet - den totala teambuilding-aktiviteten där du går ”all in”, med historisk klädsel, välkomstdryck (alkoholfri), guidad tur, historisk kamp och vikingatidalekar.

Se prislista.

Minimum antal för bokning: 20 personer

Tinghöll - total fokus tillsammans och ett minne för livet

Tinghöll är det historiskt mest viktiga huset i byn, speciellt utformat för ting och gästabud. Här kan du också likt kungen på vikingatiden, samla ditt team för en unik tillställning, under en begränsad period. Platsen tar er tillbaka i tiden, får er att stanna upp och njuta av den rustika miljön och den sprakande elden. En perfekt miljö för att förankra och förstärka verksamhetens mål, samt när något ska firas extra mycket. I Tinghöll passar det också utmärkt att arrangera ett riktigt vikingagille med mat inspirerad från vikingatiden och från platsen i sig.

Kontakta oss för mer information.

Se prislista för kostnad.

Max 40 personer får plats.

Föreningar och Grupper

Foteviken erbjuder föreningar, organisationer, bussgrupper med flera att samlas för till exempel en fika, lättare lunch eller varför inte en spännande vikingainspirerad måltid. Vi skräddarsyr allt efter era önskemål och kan även erbjuda en historisk rundvandring i vår vikingastad med eller utan guide.

Gruppguidningar, ca 45 min. Se prislista.
Minimum antal för bokning: 20 personer
Mer information och bokning.

Bussgrupp-guidning, ca 30 min. Se prislista.
Minimum antal för bokning: 30 personer
Mer information och bokning.

Reseledare och chaufför ingen kostnad för guidning.
Vid besök utanför museets öppettider tillkommer en avgift på 800:- inkl moms.

Fester och Högtider

En plats med en gedigen historia för livets alla stunder. Njut av vår vackra utsikt och förtrollande atmosfär. Vi på Foteviken har mångårig erfarenhet av fester och tillställningar,  bröllop, födelsedagar, släktkalas, möhippa/svensexa. Tillsammans skräddarsyr vi ditt arrangemang och ser till att ni får en upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet.

Barnkalas

Kom och fira din födelsedag med oss! En viking från byn möter upp er och tar er på en resa tillbaka i tiden. Idag ska vi ha skojj! Vi kommer att grilla korv över öppen eld och du och dina kalaskompisar får grilla varsitt pinnbröd till korven. Dagen slutar inte här, nu ska det lekas. Vi kommer bland annat att kasta spjut, gå på styltor, ha dragkamp och mycket mer. Välkommen att fira din födelsedag med oss.

Minimum antal för bokning: 15 barn
Tidsåtgång: ca 2 timmar
Se prislista för kostnad.


Och mycket, mycket mer. Kontakta oss direkt, så hjälper vi gärna till att skapa ditt unika arrangemang. Välkommen! 

Kontakta oss direkt för mer information och offerter:
040-0330806

Prislista för arrangemang 2018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Instagram

Föreningen SVEG
Friluftsmuseerna
Vellinge kommun
EXARC
Follow the Vikings
IMTAL
Destination Viking
Skånes Hantverksinstitut
Medborgarskolan
Barnens Skåne