Hitta oss på YouTube Besök oss på Tripadvisor Besök oss på Facebook Besök oss på Instagram
Svenska
English

Arrangemang

Välkommen till en unik upplevelse!

foteviken

PGA Coron så kan vi informera  att alla utomhusaktiviteterna fortfarande är öppna och kan bokas. Smokey BBQ & pickles restaurang är öppen och mat finns för avhämtning se hemsida.  

Museum,ställplats,restaurang,stugby mm.

I mer än 25 år har vi arbetat med historiska upplevelser i många olika former. Det är Fotevikens Kulturcenter som är navet. Genom samarbetsavtal med de olika kulturorganisationerna på Fotevikens område har man fått en unik möjlighet att erbjuda ett mycket brett koncept med allt från guidade turer, femkamp och lekar, teambuiding, konferens, lokaler för festliga tillställningar och bröllop. På plats finns även nytillskottet restaurangen Smokey Barbecue & Pickles samt dess Vinbar.

Bara på Foteviken kan du njuta av både den fantastiska havsvyn och det historiens rungande vingslag. I spännande miljöer finns det möjligheter för både privata grupper som företag att mötas och utvecklas. De härliga vyerna ger en fantastisk energikick och får dig att minnas din konferens, teambuilding eller fest långt efter besöket på Foteviken.

Samarbetspartners

Fotevikens Museum
Höllvikens Bygdegård
Smokey Barbecue & Pickles
Fotevikens Stugby 
Skånes Hantverksinstitut
Föreningen SVEG
Fotevikens Byalag
Musikföreningen Vinyl
Höllvikens Catering
 

Arrangemang, fester och aktiviteter vid Foteviken hanteras av Fotevikens Kulturcenter. Läs mer här för att se vad vi kan erbjuda er.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Instagram
Föreningen SVEG
Friluftsmuseerna
Vellinge kommun
EXARC
Follow the Vikings
IMTAL
Destination Viking
Skånes Hantverksinstitut
Barnens Skåne
EU
Fotevikens Kulturcenter
Smokey BBQ & Pickles
Fotevikens Byalag
Höllvikens Catering
Arbetarnas Bildningsförbund ABF